Today Designers brengt jouw merk of product tot leven met originele ideeën voor merkidentiteit, websites en interactieve concepten.

Gkazas Olijfolie

De Nederlands-Griekse familie Gkazas, produceert olijfolie op eigen land en dat van bevriende buren. Uit liefde voor het product bereiden zij dat op de meest authentieke, pure en natuurlijke wijze. De olijfgaard ligt in de bergen van centraal Kreta, waar de bodem wordt bemest door geiten en schapen die vrij grazen. De olijfbomen krijgen alleen water uit natuurlijke neerslag. Iedere winter oogst en perst de familie de olijven zelf. De extra virgine olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder toevoegingen: een zuiver en eerlijk familieproduct. -   Bekijk hier de case

Verlicht design

Elle Festival, Westerkerk, Naar Inkt Vissen, Verlicht, Design, Amsterdam

27 juni 2014
Verlicht design uit de kerk! Vandaag en morgen nog te bewonderen in de Westerkerk in Amsterdam en onderdeel van het Elle Festival. Het boek Naar Inkt Vissen is onderdeel van deze expo. Meer info >

Boost campagne

27 juni 2014
Today Designers ontwikkelde samen met Schouten & Nelissen deze boost campagne voor al hun trainingen in Nederland. We zijn er blij mee!  Te zien op verschillende stations.

Liters zuivere waterkennis

Voor Wateropleidingen maakten we de nieuwe brochure 2014-2015. Nederland staat wereldwijd hoog aangeschreven om zijn waterkennis. Gepassioneerde en goed opgeleide professionals maken het verschil in de watersector. Waterkennis op een hoger peil was de inspiratie voor het ontwerp en vormgeving van de brochure. Waar we zelf de onderwater-look d.m.v. fotografie hebben aangebracht in de fotostudio.

Ziggo sociaal-jaarverslag

Ziggo sociaal-jaarverslag
Ziggo wordt gemaakt door de mensen die er werken. Zij geven uitvoering aan de strategie en zijn het gezicht naar buiten. Deze mensen hebben ook het podium gekregen in het Sociaal Jaarverslag 2013. Today Designers heeft de website ontworpen. De filmpjes zijn gemaakt en geproduceerd door BLIK filmcommunicatie en de site is gebouwd door Sjonic in opdracht van JCM Context.

3 ADCN-lampen nominaties!

27 februari 2014
Today Designers heeft voor het Naar Inkt Vissen boek maar liefst 3 nominaties ontvangen van de Art Directors Club Nederland. In de categorie Grafische Vormgeving en Illustratie. De ADCN Jaarprijzen voor Reclame en Vormgeving worden elk jaar uitgereikt. 31 maart zijn de uitreikingen in de Paradiso in Amsterdam.

Bekijk hier alle nominaties en het complete overzicht.

Expositie Transnatural Amsterdam

10 februari 2014
Het boek Naar Inkt Vissen is onderdeel van de expositie ‘Teaming up’ in de galerie van Transnatural. Van 7 februari tot 5 Juni 2014, Lijnbaansgracht 148a in Amsterdam.

“Through a series of three exhibitions within theTeaming Up theme we look at the nature and possibilities of classic as well as modern collaborations between human, nature, animals and machines. It is of great interest to revise different forms of collaboration, especially in a time where certain systems and forms of collaboration seem incompetent or even harmful”
.

Fishing For Ink

Naar inkt vissen in Turkije

Today Designers is gespot! En dat in de turkse krant. We ontvingen de krant en verwijzing naar een filmfragment dat in heel Turkije te zien was op de nationale televisie. Dr. ingenieur Seyhan vertelt over hoe Today Designers het boek ontwikkeld heeft. Gedrukt in echte inktvis inkt, gebonden met vissersdraad. We maakte een kleine re-cap die je hieronder kunt zien.

Kapitaal stinkt een beetje…

1 november 2013
Twee schrijvers en negen ontwerpers werkten bladzij aan bladzij aan dit boek (Naar Inkt Vissen). Een boek dat er voor zorgde dat de werkplaats van Kapitaal Utrecht een tijdje rook naar een vishandel. Gelukkig was dat geen enkel probleem en zijn we erg blij met het eindresultaat en de fijne samenwerking! Een prachtig stoer boek dat op vrijdag 15 november gepresenteerd wordt bij Kapitaal aan de Plompentorengracht 4. Inloop vanaf 17.00 uur ongeveer. Kom het zelf ook ruiken of bestel een boek via onze website >zeefdrukken met inktvisinkt

Afri-Can

26 september 2013

Goede voeding, een opleiding en een toekomst voor de kinderen. Dat is welvaart door de ogen van een Keniaanse moeder. Een welvaart die voor veel Kenianen nog onbereikbaar lijkt. Bij Afri-Can hebben ze een duidelijke visie hoe dit verandert kan worden. Met enthousiasme ontvingen we Chantal Heutink, die zich inzet om Afri-Can internationaal op de kaart te zetten. We ontwikkelden samen met JCM Context een sprankelend jaarverslag, wat niet alleen de cijfers onthulde van het afgelopen jaar, maar ook een stevig document is naar nieuwe sponsoren en bedrijven toe.

Wil je ook doneren aan Afri-Can?
Of wil je iets doen om de boodschap van Afri-can door te geven?

Bekijk hier de case.

Afri-Can | Jaarverslag