Today Designers brengt jouw merk of product tot leven met originele ideeën voor merkidentiteit, websites en interactieve concepten.

Ziggo sociaal-jaarverslag

Ziggo sociaal-jaarverslag
Ziggo wordt gemaakt door de mensen die er werken. Zij geven uitvoering aan de strategie en zijn het gezicht naar buiten. Deze mensen hebben ook het podium gekregen in het Sociaal Jaarverslag 2013. Today Designers heeft de website ontworpen. De filmpjes zijn gemaakt en geproduceerd door BLIK filmcommunicatie en de site is gebouwd door Sjonic in opdracht van JCM Context.

3 ADCN-lampen nominaties!

27 februari 2014
Today Designers heeft voor het Naar Inkt Vissen boek maar liefst 3 nominaties ontvangen van de Art Directors Club Nederland. In de categorie Grafische Vormgeving en Illustratie. De ADCN Jaarprijzen voor Reclame en Vormgeving worden elk jaar uitgereikt. 31 maart zijn de uitreikingen in de Paradiso in Amsterdam.

Bekijk hier alle nominaties en het complete overzicht.

Expositie Transnatural Amsterdam

10 februari 2014
Het boek Naar Inkt Vissen is onderdeel van de expositie ‘Teaming up’ in de galerie van Transnatural. Van 7 februari tot 5 Juni 2014, Lijnbaansgracht 148a in Amsterdam.

“Through a series of three exhibitions within theTeaming Up theme we look at the nature and possibilities of classic as well as modern collaborations between human, nature, animals and machines. It is of great interest to revise different forms of collaboration, especially in a time where certain systems and forms of collaboration seem incompetent or even harmful”
.

Fishing For Ink

Naar inkt vissen in Turkije

Today Designers is gespot! En dat in de turkse krant. We ontvingen de krant en verwijzing naar een filmfragment dat in heel Turkije te zien was op de nationale televisie. Dr. ingenieur Seyhan vertelt over hoe Today Designers het boek ontwikkeld heeft. Gedrukt in echte inktvis inkt, gebonden met vissersdraad. We maakte een kleine re-cap die je hieronder kunt zien.

Kapitaal stinkt een beetje…

1 november 2013
Twee schrijvers en negen ontwerpers werkten bladzij aan bladzij aan dit boek (Naar Inkt Vissen). Een boek dat er voor zorgde dat de werkplaats van Kapitaal Utrecht een tijdje rook naar een vishandel. Gelukkig was dat geen enkel probleem en zijn we erg blij met het eindresultaat en de fijne samenwerking! Een prachtig stoer boek dat op vrijdag 15 november gepresenteerd wordt bij Kapitaal aan de Plompentorengracht 4. Inloop vanaf 17.00 uur ongeveer. Kom het zelf ook ruiken of bestel een boek via onze website >zeefdrukken met inktvisinkt

Afri-Can

26 september 2013

Goede voeding, een opleiding en een toekomst voor de kinderen. Dat is welvaart door de ogen van een Keniaanse moeder. Een welvaart die voor veel Kenianen nog onbereikbaar lijkt. Bij Afri-Can hebben ze een duidelijke visie hoe dit verandert kan worden. Met enthousiasme ontvingen we Chantal Heutink, die zich inzet om Afri-Can internationaal op de kaart te zetten. We ontwikkelden samen met JCM Context een sprankelend jaarverslag, wat niet alleen de cijfers onthulde van het afgelopen jaar, maar ook een stevig document is naar nieuwe sponsoren en bedrijven toe.

Wil je ook doneren aan Afri-Can?
Of wil je iets doen om de boodschap van Afri-can door te geven?

Bekijk hier de case.

Afri-Can | Jaarverslag

Uithoflijn online

Uithoflijn, utrecht, innovatie, tramlijn, communicatie

De nieuwe projectwebsite van de uithoflijn staat online. Bekijk het resultaat hier. Bestuur Regio Utrecht werkt samen met de gemeente Utrecht aan de realisering van de Uithoflijn, tussen Utrecht CS en universiteitscentrum de Uithof. Dagelijks gaan 35.000 reizigers profiteren van deze snelle, comfortabele en milieuvriendelijke tramverbinding.

Zonnepanelen voor daklozen

8 juli 2013
Delen vermenigvuldigt het gemak. Zonnepanelen gebruiken terwijl ze niet op je eigen dak liggen. Het voordeel wordt verrekend in je energienota. Dat is het plan. Wij ontwikkelden dit filmpje om genoeg geld op te halen voor de investering in een groot dak vol met zonnepanelen. Help Stichting 1miljoenwatt en doe ook mee.

Promofilmpje voor de HU

26 juni 2013
Voor de Hogeschool Utrecht verzorgden we een bijzondere productie. Een promofilmpje van 90 sec. over Zorg&Technologie, één van de speerpunten van de Hogeschool. Hoe kunnen we zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam blijven? En hoe kunnen we de druk op de zorgvraag beter beantwoorden? Bekijk hieronder het eindresultaat!

DTG als nieuwe opdrachtgever

4 juni 2013
Today Designers is al geruime tijd druk bezig om DTG (voorheen de Telefoongids) te helpen met hun interne en externe communicatie. DTG helpt ondernemers hun online vindbaarheid (op Google) te vergroten. The future is online! Voor DTG verzorgden wij o.a. deze complete uitleg animatie over hun dienstverlening. Binnenkort nog veel meer in onze portfolio.