Today Designers brengt jouw merk of product tot leven met originele ideeën voor merkidentiteit, websites en interactieve concepten.

Infographics & animaties Rijksoverheid

Een overzicht van alle animaties en infographics die we voor de Rijksoverheid en de verschillende ministeries hebben ontwikkeld.

Duidelijkheid over de Green Deal

Er gebeurt veel op het gebied van regelgeving. Zo hielpen wij met de vormgeving van de Green Deal voor het Ministerie van Economische Zaken. De Green Deal houdt in dat de Rijksoverheid zich inzet om bepaalde groene initiatieven van burgers, bedrijven en andere partijen te steunen. Wij ontwikkelden de animatie over de Green Deal, een interactieve infographic en alle vormgeving rond het persmoment.

Wat hebben wij gedaan?

Visueel ontwerp, animatie, illustraties en iconen, interactieve infographic en vormgeving presentatie.
.
.
Minister Verhagen, EL&I

Minister Maxime Verhagen (Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) en staatssecretaris Joop Atsma (Milieu) ondertekenen de zogenoemde Green Deal. Today Designers hielp met de vormgeving rond dit persmoment. Foto: Robert Goddyn

Infographic over natuurgebieden

Een tweede infographic maakten we over de Ecologische hoofdstructuur (EHS). Een netwerk van bestaande en nieuw aan te leggen natuurgebieden. Hierin wordt helder gemaakt wat het doel is van de EHS, wie er over het beheer gaat en wanneer het klaar is.

vormgeving infographic