Today Designers brengt jouw merk of product tot leven met originele ideeën voor merkidentiteit, websites en interactieve concepten.

Bloed, zweet & trainen

vormgeving en ontwerp

De nieuwe trainingsgids 2013/14
De nieuwe trainingsgids 2013/2014 van Schouten & Nelissen met als thema ‘leren is werken’. We bedachten het concept, de vormgeving van het binnenwerk en de fotografie. Vraag de gids gratis aan via de website van Schouten&Nelissen. Inclusief kekke hoofdzweetband.

Wat hebben wij gedaan?
Concept, ontwerp en vormgeving trainingsgids. Art-direction en fotografie. Brand identity Schouten&Nelissen.

vormgeving en ontwerp

Vormgeving van de Talentenbox 2012/13

Campagne Zet in op je Talent

Talent&box
Een complete stijl met breed toepasbare beeldtaal voor gids, magazine, spel en online test. In navolging van de succesvolle Groeibox in 2011 ontwikkelde Today Designers de Talent&box. Het thema ‘Talent &’ zorgt voor een sterke branding en is goed door te vertalen. De 3-delige Talent&box (magazine, trainingsgids 2013 en Talent&spel) biedt professionals en organisaties inspiratie en concrete handvatten voor het ontdekken van de eigen talenten en die van medewerkers. De box is gratis aan te vragen via de website van Schouten & Nelissen.

Talent&BOX
Talentenmagazine

In het magazine veel ruimte voor fotografie en de prachtige illustraties van Iwan Kempe. Plus inspirerende verhalen, waaronder een interview met Erica Terpstra, een artikel over het ‘nieuwe leren’ en young professionals in gesprek.

De Talententest van SN

interface design en vormgeving

Ken jij jouw talenten? Grote kans dat je nu niet direct ja zegt. Dat is jammer. Want als je weet wat je talenten zijn, kun je ze beter gebruiken. We ontwikkelden voor S&N de online talententest. Het kost je 10 minuten en je hebt direct na afloop een rapportje over jóuw talenten. En met advies voor je persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Doe de test>